Először is, értem én, hogy az újságírónőre van kihegyezve a sztori, de egy 8 részes évadnál, a 6. résznél a gyilkosságok nyomozása még sehol nem tart...lehet átviszik a második évadra?(!)
A karakterek és a színészi játékok nagyon rendben vannak, Amy Adams nagyon jól hozza a kiégett nőt, az anyját is szemrebbenés nélkül is fejbe vernéd egy péklapáttal, szóval eléri a célját a sorozat, az érzelmekre hat. Nagyon jól bemutatja az igazi amerikai kisvárosi befásult emberek életét, egymáshoz való viszonyát. Mindenki a saját maga által írt (vagyis íratlan) és helyesnek gondolt szabálykönyv szerint éli az életét, de leginkább egymásét.
Vannak benne tipikus amerikai filmekre jellemző dolgok, mint pl.: többet vedelnek benne, mint a Dallas-ban, ami nyilván senkin nem látszik meg stb..., de összességében jó, bár szerintem készítettek ennél jobb sorozatokat is manapság.
Először is, értem én, hogy az újságírónőre van kihegyezve a sztori, de egy 8 részes évadnál, a 6. résznél a gyilkosságok nyomozása még sehol nem tart...lehet átviszik a második évadra?(!) A karakterek és a színészi játékok nagyon rendben vannak, Amy Adams nagyon jól hozza a kiégett nőt, az anyját is szemrebbenés nélkül is fejbe vernéd egy péklapáttal, szóval eléri a célját a sorozat, az érzelmekre hat. Nagyon jól bemutatja az igazi amerikai kisvárosi befásult emberek életét, egymáshoz való viszonyát. Mindenki a saját maga által írt (vagyis íratlan) és helyesnek gondolt szabálykönyv szerint éli az életét, de leginkább egymásét. Vannak benne tipikus amerikai filmekre jellemző dolgok, mint pl.: többet vedelnek benne, mint a Dallas-ban, ami nyilván senkin nem látszik meg stb..., de összességében jó, bár szerintem készítettek ennél jobb sorozatokat is manapság.