Túl vagyok a középkorúságon, és mégis tetszett. Írom ezt úgy, hogy a napokban néztem meg negyedik alkalommal. Amikor felhőtlen kikapcsolódásra vágyom, ezt és hasonló filmeket veszek elő, amelyek elfeledtetik a mindennapok taposómalmát. Minden alkalommal találok benne valami pluszt, ami újabb élményhez juttat.
Az összes karakter megjelenít valamilyen emberi jellemzőt: a nem akcióhős, de fifikás csapatvezető, aki akár bármit bedumál másoknak, a profi harcos amazon alak, akinek azért nagy szíve van, a bizalmatlan alakváltó, a magában nem bízó, és emiatt idegesítő varázslócska, a bárkit elárulni képes csaló, a hatalomra törő, életellenes, gonosz varázsló, az átvert gyerek, a kiugrott, profi kardvívó. Van itt minden. Ráadásul az ötös csapat tagjai pozitív jellemfejlődésen mennek át: megtanulnak bízni egymásban, megtanulnak bízni magukban, összecsiszolódnak, mert együtt kell legyőzniük a nehézségeket, szavahihetők lesznek, önfeláldozók lesznek stb. A látványvilág tökéletes, nincs túltolva semmi. Pluszként kapunk humort. Hol csepegtetve, hol töményen. Nálam a temetős, halottfaggatós, 5 kérdéses jelenet mindent visz. Esélyes, hogy X idő múlva ötödször is neki fogok ülni. Bátran ajánlom megnézésre, és utána magad döntsd el, tetszett-e!
Túl vagyok a középkorúságon, és mégis tetszett. Írom ezt úgy, hogy a napokban néztem meg negyedik alkalommal. Amikor felhőtlen kikapcsolódásra vágyom, ezt és hasonló filmeket veszek elő, amelyek elfeledtetik a mindennapok taposómalmát. Minden alkalommal találok benne valami pluszt, ami újabb élményhez juttat. Az összes karakter megjelenít valamilyen emberi jellemzőt: a nem akcióhős, de fifikás csapatvezető, aki akár bármit bedumál másoknak, a profi harcos amazon alak, akinek azért nagy szíve van, a bizalmatlan alakváltó, a magában nem bízó, és emiatt idegesítő varázslócska, a bárkit elárulni képes csaló, a hatalomra törő, életellenes, gonosz varázsló, az átvert gyerek, a kiugrott, profi kardvívó. Van itt minden. Ráadásul az ötös csapat tagjai pozitív jellemfejlődésen mennek át: megtanulnak bízni egymásban, megtanulnak bízni magukban, összecsiszolódnak, mert együtt kell legyőzniük a nehézségeket, szavahihetők lesznek, önfeláldozók lesznek stb. A látványvilág tökéletes, nincs túltolva semmi. Pluszként kapunk humort. Hol csepegtetve, hol töményen. Nálam a temetős, halottfaggatós, 5 kérdéses jelenet mindent visz. Esélyes, hogy X idő múlva ötödször is neki fogok ülni. Bátran ajánlom megnézésre, és utána magad döntsd el, tetszett-e!