Tényleg nem értem, hogy csinálta a rendező, de egy teljesen sablonos történetből és semmitmondó helyszínből lírai filmet alkotott. Valószínűleg már az alapanyag, a könyv is jó lehetett (bár Az ember, akit Ovénak hívnak c. filmet nem kedveltem).
Egyszerű, de hatásos képek, szép operatőri munka. A karakterek sem komplikáltak, semmi sem bonyolult, talán épp ettől kellemes. Persze csak annak, aki szereti az egyszerű filmeket.
Svédországban a főszereplő, Pernilla August díjat nyert az alakításért, mellyel egy idősebb korában önmagára találó nőt formál meg.
Tényleg nem értem, hogy csinálta a rendező, de egy teljesen sablonos történetből és semmitmondó helyszínből lírai filmet alkotott. Valószínűleg már az alapanyag, a könyv is jó lehetett (bár Az ember, akit Ovénak hívnak c. filmet nem kedveltem). Egyszerű, de hatásos képek, szép operatőri munka. A karakterek sem komplikáltak, semmi sem bonyolult, talán épp ettől kellemes. Persze csak annak, aki szereti az egyszerű filmeket. Svédországban a főszereplő, Pernilla August díjat nyert az alakításért, mellyel egy idősebb korában önmagára találó nőt formál meg.