Közösség

Vélemény:

 

68 Gyagyás gyilkosság

(2019)

Ki lehet a hunyó?

 
ZozArt89   2019.06.25 11:46
1

Nagyon sokan ódzkodnak megnézni egy filmet, ha abban Adam Sandler a főszereplő. Én nem tartozom közéjük, persze belátom, hogy akad szép számmal nagyon “zs” kategóriás filmje is a színésznek, de azért többségében lehet szórakozni a játékán. Szerencsére kellemes, pozitív élményt adott jelen produktum is. Ahogy szépen kibontakozik a történet, úgy egyből egy szokásos krimi hatását érezzük, melyről nekem elsőre Leslie L. Lawrence könyvei jutnak eszembe. Adott a főszereplőnk/ink, akik teljesen gyanútlanul keverednek bele egy gyilkosságba, ahol többedmagukkal próbálják kideríteni, ki volt a tettes, és mi is volt az indítéka.
Ez már egy jó alap volt nekem, mert nagy kedvencem ez a zsáner. Ezt a stílust pedig megfűszerezték a Sandler-féle vígjáték hangulatával, ami igazán jól működött. Nagyszerű volt, hogy nem estek át a ló túl oldalára, és nem erőltették a buta, alpári poénokat, és inkább minőségi humorral dobták fel a hangulatot.
Adam Sandler mellé Jennifer Anistonnál jobb partnert nem is választhattak volna, valahogy tökéletes köztük a kémia. Egyértelműen nem kell hatalmas mélységeket várni a karakterektől, hisz ez a fajta film nem is kívánja ezt meg, és így rendben is volt.
Összességében: a Murder Mystery kifejezetten kellemes és szórakoztató krimi/vígjáték lett. A film hangulata vicces, a történet pedig izgalmas és érdekfeszítő. Több hasonló szintű filmet szívesen látnék Adam Sandlertől.