Nem sokat tudtam a filmről, mielőtt leültem megnézni, az előzeteseket soha nem szerettem igazán, mert korábban sokat csalódtam már egy-egy alkotásban az előzetes után. Amit hallottam róla az az, hogy azon kevés horror-vígjátékok egyike, melyek még jól is ötvözik a két műfajt. Ezt azért írtam le így, mert ugyanezt én is bátran elmondom róla. Ahogy elkezdtem nézni, nem tudtam elképzelni, hogy lesz ebből egy humorizálós horror, hiszen csak arról van szó, hogy
SPOILER -
egy sátánista család le akarja mészárolni az ifjú feleséget. Aztán persze beugrott, hogy hát hogyaviharbane lehetne már, hiszen ezek az emberek nem profi gyilkosok, soha a büdös életben nem játszottak még bújócskát - ezt a fajtát legalább is, tisztelet a kivételnek. Meg aztán az arát sem kell félteni.
- SPOILER
Kellően véres, helyenként kellően humoros okkult sztori lett a vége. Többször nézős!
Nem sokat tudtam a filmről, mielőtt leültem megnézni, az előzeteseket soha nem szerettem igazán, mert korábban sokat csalódtam már egy-egy alkotásban az előzetes után. Amit hallottam róla az az, hogy azon kevés horror-vígjátékok egyike, melyek még jól is ötvözik a két műfajt. Ezt azért írtam le így, mert ugyanezt én is bátran elmondom róla. Ahogy elkezdtem nézni, nem tudtam elképzelni, hogy lesz ebből egy humorizálós horror, hiszen csak arról van szó, hogy SPOILER - egy sátánista család le akarja mészárolni az ifjú feleséget. Aztán persze beugrott, hogy hát hogyaviharbane lehetne már, hiszen ezek az emberek nem profi gyilkosok, soha a büdös életben nem játszottak még bújócskát - ezt a fajtát legalább is, tisztelet a kivételnek. Meg aztán az arát sem kell félteni. - SPOILER Kellően véres, helyenként kellően humoros okkult sztori lett a vége. Többször nézős!