Nem tudom, mit gondoljak.
Megnéztem. Tény, hogy sok dolgot érthetővé tesz ez a fajta feldolgozás, mégis úgy éreztem, hogy elnagyolt lett.
Amilyen precizitással tervezték meg a díszletet, a homokférget, a szereplők annyira nem illettek karaktereikbe.
Azt hiszem, nagyot akartak durrantani, de csak pukk lett.
Akik ismerik a könyvet, a történetet tudják, hogy ez a rész csak az egyik fele a történetnek. Így megmarad a remény, hogy a következőben felpörögnek az események, és egy jobb mozit láthatunk majd.
Egyszer, könnyed kikapcsolódásnak jó.
Nézd meg és találj választ a fűszer és a jóslat kérdésére!
Filmre fel, és jó szórakozás!
Nem tudom, mit gondoljak. Megnéztem. Tény, hogy sok dolgot érthetővé tesz ez a fajta feldolgozás, mégis úgy éreztem, hogy elnagyolt lett. Amilyen precizitással tervezték meg a díszletet, a homokférget, a szereplők annyira nem illettek karaktereikbe. Azt hiszem, nagyot akartak durrantani, de csak pukk lett. Akik ismerik a könyvet, a történetet tudják, hogy ez a rész csak az egyik fele a történetnek. Így megmarad a remény, hogy a következőben felpörögnek az események, és egy jobb mozit láthatunk majd. Egyszer, könnyed kikapcsolódásnak jó. Nézd meg és találj választ a fűszer és a jóslat kérdésére! Filmre fel, és jó szórakozás!