Közösség

Vélemény:

80 Tyler Rake: A kimenekítés

(2020)

Egy brutális akciófilm, Thorral a főszerepben!

Erik Csok   2022.12.21 21:50
1

Nos, igen, ez a film egy képregény alapján készült, és én is csak a tegnap tudtam meg ezt, mert kicsit utána néztem a filmnek, hogy ma estére jó filmet választok-e. És igen! Ez egy nagyon kemény és brutális akciófilm, és az ilyen manapság nagyon ritka. A John Wick, Elrabolva, A védelmező, és az idei Rohammentő mellé simán ott a helye ennek a filmnek, ezek pedig számomra a legjobb akciófilmek. Az akciók nagyon minőségiek, és egy hosszú, kb. 10 perces vágatlan jelenet is van, ami egyszerűen valami zseniális! Az ilyen filmekben ritka, hogy vágatlan jelenetet raknak, főleg olyat, ami hosszú is, ez a film viszont megcsinálta, és milyen jól tette! A másik fontos dolog, hogy itt látni az akciót, nincs szétvágva, és tudod követni, hogy mi mikor és hogy van, és egy akciófilmbe pont ez kell. Chris Hemsworth nagyon jól hozta ezt a kemény karaktert, és jól is állt neki. Ez a film pedig így jó, ahogy van! Mindenképpen nézze meg az, aki szereti az akciómozikat, nagyon izgalmas és minőségi akciófilm!