Közösség

Vélemény:

74 John Wick: 4. felvonás

(2023)

Minden idők legjobb John Wick filmje

mozinaplo   2023.05.04 13:37
0

Ez lenne minden idők legjobb akciófilmje? Hát...aki ilyet ír annak nem tűnik fel mikor az ellenfelek megállnak meg belassulnak időnként mozdulat közben, hogy Keanu Reeves elkaphassa őket? Az elején több jelenetnél is zavaró volt ez a jelenség. Aztán kevesebb az ilyen erőltetett vágatlanság vagy nem tudom, de már nem igen jött elő ez a gond. Az viszont nem kérdés, hogy a John Wickek közt ez sikerült legjobban!
A történet talán itt a legjobb a sorozatban, tök egyszerű de mi más kell egy ilyen komolytalan akciófilmhez? Döröghetnek a nagy mondatok meg a pisztolyok, teljesen jó.
John Wick meg mintha vasbetonból lenne, kap mindent a film során. De ő is oszt bőven, a kedvencem a Hotline Miamira emlékeztető felsőnézetes jelenet azzal a napalm puskával. Imádtam.
Közel három órás a film amúgy de az első kettő úgy elrepült hogy nem hittem el. Ott van egy kis sztorizás, aztán jön az utolsó mindent elsöpró csörte. Nem tudom telt-e már el ilyen könnyedén ekkora játékidő nekem, azt hittem szenvedni fogok. Wakanda Forever készítői, tessék megnézni ezt a filmet, mert így is lehet!
A vak ázsiai bérgyilkossal meg akarok egy spin offot! Meg a dagadt Scott Adkinsszel! Meg a japán hotel vezetőjével. A kutyás fekete csávó se volt rossz, de abből bőven elég volt ennyi.