Tegnap sikerült megnéznem ezt az alkotást! Ridley Scott rendező elég jó alkotást rakott le az asztalra. Nem igazán osztom más véleményét, nekem tetszett, bár az első rész, az tényleg jobban sikerült. Itt valóban vannak túlzások a filmben, ami nagyon érdekes, amivel persze rontják a szememben az összképet. Színészi teljesítmények elég jók, bár Denzel Washington és Pedro Pascal nagyot alakít, mellettük Paul Mescal is jó színészi teljesítményt prezentál. A mellékszereplők is jók.
A film eleje egy kicsit unalmas vontatott, aztán a végére elégé felpörög.
A Colosseumban lévő csaták, párbajok, öldöklések elég jól vannak elkészítve.
A vizes jelenet nekem már sok volt, a cápák és hajók jelenléte már túlzás szerintem. A majmos CGI jelenetek nem sikerültek jól, a cápák ábrázolása, amik viszont kimondottan tetszetősek voltak. Egyébként a filmezéssel sincs semmi gond! De az összképen a helyenként silány CGI (majmok) sem rontott.
Mindent egybevéve nekem tetszett ez a folytatás, másokkal ellentétben.
Értékelés: 8/10.
Tegnap sikerült megnéznem ezt az alkotást! Ridley Scott rendező elég jó alkotást rakott le az asztalra. Nem igazán osztom más véleményét, nekem tetszett, bár az első rész, az tényleg jobban sikerült. Itt valóban vannak túlzások a filmben, ami nagyon érdekes, amivel persze rontják a szememben az összképet. Színészi teljesítmények elég jók, bár Denzel Washington és Pedro Pascal nagyot alakít, mellettük Paul Mescal is jó színészi teljesítményt prezentál. A mellékszereplők is jók. A film eleje egy kicsit unalmas vontatott, aztán a végére elégé felpörög. A Colosseumban lévő csaták, párbajok, öldöklések elég jól vannak elkészítve. A vizes jelenet nekem már sok volt, a cápák és hajók jelenléte már túlzás szerintem. A majmos CGI jelenetek nem sikerültek jól, a cápák ábrázolása, amik viszont kimondottan tetszetősek voltak. Egyébként a filmezéssel sincs semmi gond! De az összképen a helyenként silány CGI (majmok) sem rontott. Mindent egybevéve nekem tetszett ez a folytatás, másokkal ellentétben. Értékelés: 8/10.