2024.08.19 12:04 Solune22 Olvasottság: 154x
1

Szuper film, szuper színészekkel

Szuper film lett, szuper szereplőkkel. Nagyon élveztem, 5/5.

Austin Butler és a többi színész nagyot alakít, öröm volt nézni, ahogy teljesen átadják magukat a szerepnek.

Szuper film, szuper színészekkel

Baz Luhrmann-nak pedig respect, amiért így összehozta ezt a filmet. A végén elérzékenyültem, nagyon szép befejezést csináltak neki.

Az igaz, ahogy már többen is írták előttem, hogy Elvis másodhegedűs lett, annak ellenére, hogy ez az ő életrajzi filmje lett, úgyhogy ezt én nem pont így csináltam volna meg, inkább Parker ezredest raktam volna kicsit „háttérbe”, de így is élvezhető, szép film lett.

A látvány nagyon szép, színes, Ember Márknál nem is választhattak volna jobb hangot Elvishez. Priscilla kicsit nekem a háttérbe szorult, de ez úgyis Elvis életrajzi filmje, meg egyébként is, ezt legalább kárpótolta a 2023-as Priscilla film.

Austin Butler nagyon hitelesen játszotta Elvist, nagyon odarakta magát, látszott, hogy tényleg akarja. Tom Hankset sem láttam még ilyen ellenszenvesnek, Tom Parker ezredes ugyanis szó szerint kiszipolyozta Elvist, ahol tudta, de az Elvisben kifejezetten jól mutatott ezredesként.

A sminkeseknek is emelem a kalapom, Austin Butlert szinte a felismerhetetlenségig maszkírozták, néhány résznél elképesztően hasonlított Elvisre. Olivia DeJonge-nál is ez a helyzet, tökéletes volt Priscilla szerepére, annak ellenére, hogy ahhoz képest, hogy Elvisszel több mint 10 évnyi kapcsolta volt, nem sokat szerepelt a filmben.

Elvis, a zenetörténelem talán egyik legikonikusabb alakja és az életútja mindenképpen megérdemel egy életrajzi filmet. Igaz, ezt meg is tették már korábban, de így még nem láthattuk.

Bevallom, amikor megnéztem a filmet, sokat tudtam már Elvisről, így sok rész nem volt újdonság, de mondott újat is azért a film. A betétdalok – nem is kell mondanom – nagyon szuperek voltak, a remixek is jól sikerültek.

Összességében a filmet szerintem érdemes látni egyszer, szépen sikerült, a szereplők alakítása élmény, és persze a látvány világa is szép színes, változatos. Jár neki egy 5/5.

77 Elvis  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

Elvis Presley-t a rajongók egyszerűen csak A királyként említik, a legendás sztár élete és munkássága pedig zenészek generációit inspirálta. Ezúttal pedig egy olyan... több»

1