Túllépek a sablon véleményírástól.
A megalkotó fejében kellene egy kicsit rendet tenni, ez nem a Netflix, ember!!!
Tehát a történet kicsit össze lett csapva, azaz a szereplőkről csak csipetnyi információt kapunk, abból is erősen megvágva. Az alaptörténetet teljesen átvágja, áthúzza, kiradírozza a mellékszál divatos verziója. Nincs bajom senkivel, de én sem szoktam erővel beleönteni a Metaxát olyan ember szájába, aki nem szereti, aki akarja, megissza, kiválasztja, fogyasztja, nem beszélem bele a lelkébe, hogy márpedig ezt szereted...
Nos természetesen az egész sztorit lefedi a 16 éves fiú testébe cseppent szöszi lány szerelme a természetesen fekete kislánnyal. A lényege a filmnek ez volt, a film címe, az nagyon-nagyon mellécsúszott. Igazándiból csalódás, természetesen nem is vártam volna klasszikus történetet, de hát mindennek van határa... Russell nagyon jól alakít, ő nem tehet róla, hogy a rendező és a producer nem tudott még kimászni a sötét idiótaság nevezetű dobozkából...
Remélem, rosszabb mozit nem fog elvállalni a nyugdíjas gladiátorunk.
Izgalmasnak nem izgalmas, nem horror, inkább egy családi dráma nagyon rosszul megkomponálva.
Túllépek a sablon véleményírástól. A megalkotó fejében kellene egy kicsit rendet tenni, ez nem a Netflix, ember!!! Tehát a történet kicsit össze lett csapva, azaz a szereplőkről csak csipetnyi információt kapunk, abból is erősen megvágva. Az alaptörténetet teljesen átvágja, áthúzza, kiradírozza a mellékszál divatos verziója. Nincs bajom senkivel, de én sem szoktam erővel beleönteni a Metaxát olyan ember szájába, aki nem szereti, aki akarja, megissza, kiválasztja, fogyasztja, nem beszélem bele a lelkébe, hogy márpedig ezt szereted... Nos természetesen az egész sztorit lefedi a 16 éves fiú testébe cseppent szöszi lány szerelme a természetesen fekete kislánnyal. A lényege a filmnek ez volt, a film címe, az nagyon-nagyon mellécsúszott. Igazándiból csalódás, természetesen nem is vártam volna klasszikus történetet, de hát mindennek van határa... Russell nagyon jól alakít, ő nem tehet róla, hogy a rendező és a producer nem tudott még kimászni a sötét idiótaság nevezetű dobozkából... Remélem, rosszabb mozit nem fog elvállalni a nyugdíjas gladiátorunk. Izgalmasnak nem izgalmas, nem horror, inkább egy családi dráma nagyon rosszul megkomponálva.