Közösség

Vélemény:

63 Gengszterzsaruk: Pantera

(2025)

Gengszterzsaru

Yosihiro   2026.05.17 21:27
0

Spoilerveszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést, mert hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van, aki egy leírásból nem akarja megtudni, mi is történik a filmben, bár a tartalomban ott van. Na, egy újabb sorozatot fogtam ki, aminek volt előzménye, és úgy ültem le ezt nézni, hogy nem láttam az előtte valót. Mindegy, ez a film nem lett rossz, és nem is lett jó. Kicsit túl feszültnek éreztem az egészet, és nekem a benyomásom csak a három csillagig jutott el. Valahogy nem jött át az izgalom, látványosság és kaland vagy akció, amit ebbe szerintem jobban bele lehetett volna tenni. Próbálták briliánssá tenni egy-két jó beszólással, turbózni a dolgot, még egy röpke szerelmi vonalat is megpendítenek, de az összhatás mégsem üti meg a jó szintet. Ettől függetlenül nem unalmas film, nézhető akció, néha bugyuta párbeszéd mellett igazi színészi alakítást nem kapunk. Így nem tudom egy szinttel feljebb lévő polcra helyezni ezt a filmet, és azt mondom, ezzel el is mondtam mindent. A cselekmény egy rablás és még rablás, plusz egy zsaru, és a végén marad egy csattanó, ami pluszpont nálam, de maradjunk meg a három csillagnál, azt hiszem. Bár mindenki el tudja dönteni saját maga. Üdv, Yosi