Közösség

Vélemény:

NA Pilot: Part 1

(2004)

Megérkezés

Yosihiro   2025.12.02 19:49
0

"Spoiler" Veszély!!! Sajnos ki kell tegyem ezt a jelzést mert, hát ugyan a tartalom is sok mindent elárul, de sok olyan ember van aki egy leírásból nem akarja megtudni mi is történik a filmben bár a tartalomban ott van. A sorozat beveztő része mondjuk ki mint felvezető nem sikerült annyira látványosra. A Történet, hogy eltünnek emberek és egy üstökös formában ami gömbé változik visszatérnek mind a 4400-an ez nálam sci-fi kategória. A főhösöket is jól elkülönítve bemutatták mi az élethelyzetük és, hogy mire számíthatunk. Talán Orson Bailey ereje is mutatja, hogy igen történt velük valami mint Maia Rutledge aki szerintem a jövőbe lát, vagy Shawn Farrell aki életet tud adni. Nekem inkább érdekes mintsem lenyűgöző első epizódot látok ebben. Érzeni a feszültséget és a két nyomozópár Tom Baldwin és Diana Skouris nálam máris egy pár. Valahogy úgy néznek egymásra ami nemcsak munka kapcsolat de ez csak az én meglátásom és hasonló a helyzet Richard Tyler és Lily Moore között is. Szóval eseménydús első rész alapból jól felépített beveztő lássuk mire mennek ezzel a történet kezdéssel. Én egy erős három csillaggal indítom ezt a sorozatot. Szerintem érdemes megnézni. Üdv Yosi