2020.05.13 12:14 Laca//Ho/rr/oR// Olvasottság: 104x
0

Túl sok dráma...

Amikor egy jó széria folytatást kap 10 vagy akár 20 év után, mindig bennünk van, hogy van-e értelme hozzányúlni egy jól sikerült filmhez, és tovább vinni. Lehet, jól sikerül, de jó pár alkalom volt, hogy csalódást keltett egy nagy sikerű alkotás levétele a polcról.

1995-ben nagyot durrant Michael Bay alkotása, melyben főszerepben látni egymás mellett Will Smith és Martin Lawrence párosát. 2003-ban pedig megjelent a 2. része, és tudta tartani magát, a jó poénok, a pörgős akciójelenetek mind hozták a kötelezőt. Szerintem sokan gondoltuk, hogy még egyszer látni fogjuk őket, de ebben az évben megkaptuk a trilógiát, és összeállt a nagy páros. Megmaradtak a jó poénok, beszólogatások, látványos, gyors akciójelenetek, de bennem mégis maradt egy pici hiányérzet.

Túl sok dráma...

Jól belevitték az időt, és haladni is kellet vele, hiszen majdnem 20 évről beszélünk, de a készítők remekül használták fel ezt az "anyagot". A sok komédia mellett kaptunk csavarból és drámából rendesen, ami elképesztően fordulatossá tette az egész történetet, bár jó pár jelenetnél már túlzásnak éreztem. A jó hangulat mellett bennem volt egyfajta nosztalgia érzet is, látván egymás mellett a "két rossz fiút".

Összességében egy jó 2 órás akció-vígjátékot kaptunk, de Smith drámáját nem igen tudtam, hová is kéne tennem, valamint nem igazán sikerült átéreznem az okát és a miértjét sem. Arról nem beszélve, hogy ez az állandó kiszállok-beszállok a "játékba" mindkét szereplőnél igencsak kezdett fárasztó lenni. Véleményem szerint a látványos jelenetek, a sok csavar és a helyenként jó poénok dobták fel a filmet.

akció | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»

0