Nem vagyok annyira oda a Harry Potter-fantasy-ért,legalábbis filmben nem annyira.A könyveket elolvastam,majd megpróbálkoztam a filmes verziókkal.Az első rész filmben jó volt ugyan,de volt egy kis hiányérzetem,hogy néhány szereplő mintha mintha nem szerepelt volna benne,vagy szóba sem került.Tudom,így is spórolni kellett,meg kábé két óra alatt egy regény filmben nem kis teljesítmény,de talán belefértek volna.Na de nem nagy baj,ettől még nagyon jól követte a meglévő elemeket(értem ezalatt a látványtervezést,szereplőket,meg forgatókönyvet).
10/9
Nem vagyok annyira oda a Harry Potter-fantasy-ért,legalábbis filmben nem annyira.A könyveket elolvastam,majd megpróbálkoztam a filmes verziókkal.Az első rész filmben jó volt ugyan,de volt egy kis hiányérzetem,hogy néhány szereplő mintha mintha nem szerepelt volna benne,vagy szóba sem került.Tudom,így is spórolni kellett,meg kábé két óra alatt egy regény filmben nem kis teljesítmény,de talán belefértek volna.Na de nem nagy baj,ettől még nagyon jól követte a meglévő elemeket(értem ezalatt a látványtervezést,szereplőket,meg forgatókönyvet). 10/9