Brad Pitt milyen boldogan táncol állandóan, igazi fitneszsrác XDXD Meg a "hűvös bűnöző"-nézés, amit próbál előadni Coxnak, amikor beül mellé az autójába, végül kap egy orrost XD Tiszta gyagya karakterek, töketlenek egytől egyig, még aki szexel George Clooney-val, is olyan együgyű fickó. Tipikus "ketten érnek felet"-személyek, képtelenek összerakni egy működő tervet, ahogy mondja Cox: maguk hihetetlenül ostobák! Linda amúgy tényleg elég jó buksza 50 évesen, jó combjai vannak - mondja is a tulajdonos: Nekem így tetszel, ahogy vagy. De a nőknek mindig több kell, az elérhetetlen, amit kergethetnek - addig sem figyelnek magukra, mennyire középszerűek és kiábrándítóak. Értem erre Linda karakterét és a hasonló nőket. Chad/Brad P.-nek mondja: ha jól gyanítom, maga lenne Mr. Black XD
Wow, honnan tudta, talán látott engem a másik filmemben? xd Titkos izék, hírszerző izék, számok, fájlok és izék! Teljesen kész ez a film.
Brad Pitt milyen boldogan táncol állandóan, igazi fitneszsrác XDXD Meg a "hűvös bűnöző"-nézés, amit próbál előadni Coxnak, amikor beül mellé az autójába, végül kap egy orrost XD Tiszta gyagya karakterek, töketlenek egytől egyig, még aki szexel George Clooney-val, is olyan együgyű fickó. Tipikus "ketten érnek felet"-személyek, képtelenek összerakni egy működő tervet, ahogy mondja Cox: maguk hihetetlenül ostobák! Linda amúgy tényleg elég jó buksza 50 évesen, jó combjai vannak - mondja is a tulajdonos: Nekem így tetszel, ahogy vagy. De a nőknek mindig több kell, az elérhetetlen, amit kergethetnek - addig sem figyelnek magukra, mennyire középszerűek és kiábrándítóak. Értem erre Linda karakterét és a hasonló nőket. Chad/Brad P.-nek mondja: ha jól gyanítom, maga lenne Mr. Black XD Wow, honnan tudta, talán látott engem a másik filmemben? xd Titkos izék, hírszerző izék, számok, fájlok és izék! Teljesen kész ez a film.