Az előzményfilmekhez csatlakozott a Mad Max is, mint a mellékelt ábra mutatja is...
A Fury Road előtt(i) Furiosa story iparkodott felzárkózni a sok-sok előzményezgetéshez... hátha telitalálat lesz.
A Mad Max rajongóknak tuti az, nekem csak egy szado-mazo cuccos, teljesen megőült pszichopaták gyülekezete, megspékelve a Dűnéből ottragadt karakterekkel (koppintással).
Volt jó pár gagyi, nagyon-nagyon béna és lehetetlen és teljességgel értelmetlen jelenet a sok-sok akciódús között, Furiosával az élen (OMG), a muterja miért nem motorozott haza vele (gondolta, leszámol több száz agyhalottal és hazarobog, vagy mi?!!)?
De már az első pár perces jelenetet se értettem, minek kellett a kis Furynak odamenni „kötözködni”...mé' nem ment haza magának, és riasztotta személyesen a brigádját?!!
Jah... persze... akkor nem lett volna 2.5 órás story, max. csak 1 short múvi... az meg minek?
Bár... nagy divat lett az is... shortolni.
Mad Max hiányzott (1 pillanatra ott is volt), de mivel ez előzményfilm, mint az Alien story is... már ott sincs Ripley, csak a fiatalok... pedig hiányzott.
Ehelyett kaptunk 1 elmebeteg Thort... köszike.
Bugyuta akció-vígjáték, a felétől végre izgi jelenetekkel, akciódús, látványos, oszt ennyi.
A góré pasi a fallosz csernobilos maszkkal vitte a prímet... szakadtam a röhögéstől!!!!
Az előzményfilmekhez csatlakozott a Mad Max is, mint a mellékelt ábra mutatja is... A Fury Road előtt(i) Furiosa story iparkodott felzárkózni a sok-sok előzményezgetéshez... hátha telitalálat lesz. A Mad Max rajongóknak tuti az, nekem csak egy szado-mazo cuccos, teljesen megőült pszichopaták gyülekezete, megspékelve a Dűnéből ottragadt karakterekkel (koppintással). Volt jó pár gagyi, nagyon-nagyon béna és lehetetlen és teljességgel értelmetlen jelenet a sok-sok akciódús között, Furiosával az élen (OMG), a muterja miért nem motorozott haza vele (gondolta, leszámol több száz agyhalottal és hazarobog, vagy mi?!!)? De már az első pár perces jelenetet se értettem, minek kellett a kis Furynak odamenni „kötözködni”...mé' nem ment haza magának, és riasztotta személyesen a brigádját?!! Jah... persze... akkor nem lett volna 2.5 órás story, max. csak 1 short múvi... az meg minek? Bár... nagy divat lett az is... shortolni. Mad Max hiányzott (1 pillanatra ott is volt), de mivel ez előzményfilm, mint az Alien story is... már ott sincs Ripley, csak a fiatalok... pedig hiányzott. Ehelyett kaptunk 1 elmebeteg Thort... köszike. Bugyuta akció-vígjáték, a felétől végre izgi jelenetekkel, akciódús, látványos, oszt ennyi. A góré pasi a fallosz csernobilos maszkkal vitte a prímet... szakadtam a röhögéstől!!!!