Közösség

Vélemény:

63 Ezek vagyunk mi

(2021)

Nem rossz vígjáték a Covid alatti karanténról.

Bafam   2024.10.21 03:22
0

Nem rossz vígjáték a "Covid-bezárásról". Bár nem vagyok nagy rajongója Danny Boonnak, élvezettel néztem ezt a bezárt komédiát. Eljátszotta az idegesítő paranoiás karaktert, így jól állt neki. Vicces volt látni, ahogy egyesek teljesen agymosottak lettek a "járvány" alatt, és hogy búvármaszkkal sétálni egy boltban nem is volt olyan elképesztő, mint ahogy én is tanúja voltam ennek itt, Spanyolországban. A belga színész, François Damiens (ismertebb a L'embrouille vázlatairól) alakította az általa legjobban alakított karaktert, vagyis a rikító és arrogáns mindent. Legjobb vígjátéka továbbra is a Dikkenek (2006), de ebben sem volt rossz. Yvan Attal viszont túljátszotta, ami bosszantó volt. De a legbosszantóbb dolog a Huit Rue De L'Humanité-ben (vagy a Stuck Together angol címében) az a dal volt, amelyet Alison Wheeler többször is énekelt. Megértem, hogy idegesítőnek akarták hangzani, de egy ponton nagyon irritáló lett. Nem kellett sokat várni a Covidról szóló filmre, sőt, már jó párat megnéztem a rossztól a jóig. Ezt egy jó vígjátéknak minősíteném, amely különböző karaktereket mutat be, akikkel mindannyian találkoztunk a globális zárlat alatt.