Közösség

Vélemény:

84 Wednesday

(2022)

Wednesday

Br623   2025.07.10 14:16
0

Ez a sorozat számomra kellemes meglepetés lett. Nagyon tetszett. Fiatal, bentlakásos iskolásokról szól, első szerelmekről ebben az Addams Familys világban. Wednesday nagyon különc, mégis megszeretik, és hiába nem akar senkivel barátkozni, mégis lesz egy csomó barátja, és még a srácok is odavannak érte. Sokaknak kedvence lett ez a fekete gót stílusú karakter. A kelekótya lány nagyon okosnak tartja magát, és nyomozásba kezd, majd ő megoldja a rejtélyt, hogy ki öli az embereket. Így van itt nyomozás, új suliba beilleszkedés, szerelem, egy igazi romantikus léleknek, mint nekem, ez tetszik. Néztem volna még tovább, kevés ez a pár rész, de szerencsére már jön is a második évad. Wednesday tánca pedig végigsöpörte az internetet, igaz, inkább Lady Gaga számával, ami sokkal jobban illik hozzá, mint a filmbeli zene. Amúgy sosem csíptem ezt a családot, egyik Addams Family film sem köt le, kivéve ezt a sorozatot. Így, aki úgy van vele, mint én, az is adhat neki egy esélyt, mert azoknál a filmeknél ez a sorozat sokkal jobb.