Közösség

Vélemény:

62 Borderlands

(2024)

Borderlands

JRD   2025.04.28 15:03
0

Látványos-átlagos. Nem kötött le annyira, hogy elájuljak tőle, viszont azért jól szórakoztam. Tudatlanul is érezhető, hogy ez valaminek egy adaptációja. Mondjuk elsőre képregényre tippeltem, majd utánajárva megtudtam, hogy egy videojáték kelt életre. A filmet egyébként a koronavírus-járvány elején kezdték el forgatni Budapesten. Megjegyzem: a film nagy büdzséből készült, és elég soványka bevételt generált. Lehet, hogy ha megtartják az eredeti verziót, ami jóval durvábbra sikerült, akkor nagyobbat kaszálnak? Ki tudja. Egy azonban biztos. A Borderlands élőszereplős próbálkozása csúfos kudarc. Mivel nem ismerem a videojátékot, így nem volt mihez hasonlítanom. Talán ezért is voltam el viszonylag jól a filmmel. Azonban azok, akik ismerik, úgy érezhetik, hogy a szereplők nem tudták a karaktereket visszaadni. Hát igen. Élőszereplős próbálkozás egy rajzfilmnél, egy képregénynél, egy videojátéknál mindig kockázattal jár. Lehet belőle remek szórakozás, és válhat filmes munkánk egyik nagy kudarcává is. Ám bárhogyan is történt, szerinte simán megnézhető. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!