Az ázsiai filmek egyre nagyobb szerephez jutnak a nemzetközi mozikban, és ennek megfelelően egy újabb remek filmet készítettek, ezúttak a japánok.
A hosszú játékideje talán sokakat elriaszt a mozitól, pedig ott érdemes nézni, mivel fantasztikus képi világa van, annak ellenére, hogy a párbeszédekre van kiélezve a történet. A 3 óra szinte elrepül, ha bele tudja élni valaki magát ebbe a történetbe.
Hibát én nem tudnék mondani, hiszen az én ízlésvilágomnak való (lassú építkezés, komoly és fontos mondandó, remek színészek), viszont nem ajánlom olyan embereknek, akik a sűrű, esetleg akcióval teli történeteket kedvelik.
Az ázsiai filmek egyre nagyobb szerephez jutnak a nemzetközi mozikban, és ennek megfelelően egy újabb remek filmet készítettek, ezúttak a japánok. A hosszú játékideje talán sokakat elriaszt a mozitól, pedig ott érdemes nézni, mivel fantasztikus képi világa van, annak ellenére, hogy a párbeszédekre van kiélezve a történet. A 3 óra szinte elrepül, ha bele tudja élni valaki magát ebbe a történetbe. Hibát én nem tudnék mondani, hiszen az én ízlésvilágomnak való (lassú építkezés, komoly és fontos mondandó, remek színészek), viszont nem ajánlom olyan embereknek, akik a sűrű, esetleg akcióval teli történeteket kedvelik.