Kisasszonyom nagyon szeretett volna eljönni rá, én meg nagyon örültem, hogy végre nem horrort vagy erőszakot nézünk, a moziélmény tök jó volt emiatt.
A film viszont elég bénácska. Több poént és akciót vártunk tőle, ehelyett a legtöbbször untuk, máskor meg összenézve nevettünk, hogy mi ez a félnótásság.
El tudom képzelni, hogy pár év múlva karácsonykor háttérzajként, félig részegen elnézegessem az RTL Klubon az Apósoméknál, de amúgy egy direct to streaming hangulatú tucatmegegy karácsonyi film lett sajnos.
Kisasszonyom nagyon szeretett volna eljönni rá, én meg nagyon örültem, hogy végre nem horrort vagy erőszakot nézünk, a moziélmény tök jó volt emiatt. A film viszont elég bénácska. Több poént és akciót vártunk tőle, ehelyett a legtöbbször untuk, máskor meg összenézve nevettünk, hogy mi ez a félnótásság. El tudom képzelni, hogy pár év múlva karácsonykor háttérzajként, félig részegen elnézegessem az RTL Klubon az Apósoméknál, de amúgy egy direct to streaming hangulatú tucatmegegy karácsonyi film lett sajnos.