Kicsit lassan esett le nekem, hogy paródiát látok, mert nem tolja a néző arcába, de amint rájöttem, a helyére kerültek a dolgok. Azokra az áldokumentumfilmekre emlékeztetett, amik apránként egyre több hülyeséget tesznek a sztoriba, tesztelve a nézőt, mikor esik le neki a tantusz. Persze, már a cím- és főszereplő-választás is sokatmondó.
A "Lány a vonaton" típusú könyv- és filmszériát figurázza ki, finoman és ügyesen. Kicsit meglepő az amerikai filmgyártástól, de örültem neki.
Magára a jelenségre is ráirányítja a figyelmet, mikor az épp felkapott témát az unalomig ismételgetve, egyre gyengébb megvalósításban is megvetetik a közönséggel. Szórakoztató.
Kicsit lassan esett le nekem, hogy paródiát látok, mert nem tolja a néző arcába, de amint rájöttem, a helyére kerültek a dolgok. Azokra az áldokumentumfilmekre emlékeztetett, amik apránként egyre több hülyeséget tesznek a sztoriba, tesztelve a nézőt, mikor esik le neki a tantusz. Persze, már a cím- és főszereplő-választás is sokatmondó. A "Lány a vonaton" típusú könyv- és filmszériát figurázza ki, finoman és ügyesen. Kicsit meglepő az amerikai filmgyártástól, de örültem neki. Magára a jelenségre is ráirányítja a figyelmet, mikor az épp felkapott témát az unalomig ismételgetve, egyre gyengébb megvalósításban is megvetetik a közönséggel. Szórakoztató.