Közösség

Vélemény:

53 Madame Web

(2024)

Műanyag pókháló

kabel   2024.07.28 00:46
1

Borzasztó film, meglepően rossz karakterekkel, nevetségesen rossz effektekkel és kényelmetlenül rossz történettel. Az a hatás, mint amikor 30 különböző ember rendez egy filmet, és aztán valakinek két hét alatt kell összepakolni egy vödörnyi alig értelmezhető jelenetet. Felfoghatatlan számomra, egy hatalmas stúdió, mint a Sony, hogy adhat ki ilyen gagyi összevisszaságot. Nem tudom, mért adnak Dakota Johnsonnak szerepeket. Konkrétan fájdalmasan rossz színésznő, és szerintem nem láttam még olyan dologban, ahol jó volt. A többi ember, akik néha besétáltak ebbe a filmbe, hasonlóan nem működtek, pedig páran már számos jobb szerepben is feltűntek korábban. Nem értem, ki akar olyan szuperhősfilmet, ahol minden szereplő utálható és idegesítő. Ezek a forgatókönyvírók mintha nem is értették volna, mi teszi egy bizonyos karakter képességét érdekesnek, és csak random írtak időutazós jeleneteket, amik sokszor teljesen értelmetlenek voltak. A filmnek egyébként akadnak érdekes ötletei, de az a hatás, mintha a legelső verziót filmesítették volna meg, ahelyett, hogy jobban kidolgozzák a karaktereket és az ellentéteket. Elég gáz, hogy a Sony legjobb Spiderman-filmje két animációs film, az élőszereplős dolgai ellenben mintha aktívan szét akarnák rombolni a franchise-t.