Ilyen, amikor kritikák meg vélemények után alacsonyra helyezi az ember az elvárásait, aztán jön John Woo, és nem kopog, hanem berúgja az ajtót!
Túlnyújtott felkészülős montázs, logikai sületlenségek és a kicsit csalódást keltő végső leszámolás sem tudta elrontani ezt a filmet. Imádtam, ahogy in medias res kezdés után flashbackekkel felvázolta a történteket, Kinnaman gyászban teljesen elmerülő és onnan kitörni képtelen főhősét, és persze az iszonyat brutális akciójeleneteket is!
A szótlanság nyilván gimmick, de szerintem nem erőltetett, viszont ehhez a filmhez készült minden idők legfeleslegesebb szinkronja. Abszolút értem a forgalmazót, hogy miért így mutatták be, ugyanakkor még felirat nélkül is bárki számára érthető lett volna. Csak ugye egy OV akciófilmre annyian sem ülnének be, ahányan egy feliratosra. Egyébként meglepődtem, milyen sokan voltunk az ETELE kis termében, nem telt meg félig sem mondjuk, de azt hittem, leszünk vagy 3-an, ehhez képest a trailerek előtt kimentem megnézni, jó helyen vagyok-e, mert folyamatosan jöttek az emberek.
Ilyen, amikor kritikák meg vélemények után alacsonyra helyezi az ember az elvárásait, aztán jön John Woo, és nem kopog, hanem berúgja az ajtót! Túlnyújtott felkészülős montázs, logikai sületlenségek és a kicsit csalódást keltő végső leszámolás sem tudta elrontani ezt a filmet. Imádtam, ahogy in medias res kezdés után flashbackekkel felvázolta a történteket, Kinnaman gyászban teljesen elmerülő és onnan kitörni képtelen főhősét, és persze az iszonyat brutális akciójeleneteket is! A szótlanság nyilván gimmick, de szerintem nem erőltetett, viszont ehhez a filmhez készült minden idők legfeleslegesebb szinkronja. Abszolút értem a forgalmazót, hogy miért így mutatták be, ugyanakkor még felirat nélkül is bárki számára érthető lett volna. Csak ugye egy OV akciófilmre annyian sem ülnének be, ahányan egy feliratosra. Egyébként meglepődtem, milyen sokan voltunk az ETELE kis termében, nem telt meg félig sem mondjuk, de azt hittem, leszünk vagy 3-an, ehhez képest a trailerek előtt kimentem megnézni, jó helyen vagyok-e, mert folyamatosan jöttek az emberek.