Közösség

Vélemény:

70 Verseny a győzelemért

(2024)

Verseny a győzelemért

Atis206   2026.03.14 16:04
0

Önmagában véve ez egy elég jónak mondható film. A történet az Audi és a Lancia rallyversenyzésben való rivalizálásáról szól. Aki szereti a rallyt, annak mindkét márka ismerősen cseng, hiszen mindkettő jelentős szereplője volt a versenyeknek. Elég nehéz lenne eldönteni, hogy a kettő közül melyik a jobb, akár versenyautóként, akár hétköznapi autóként nézzük. Én személy szerint szeretem az Audikat, sőt a Volkswageneket is, de a Lanciát inkább tartom klasszikus versenyautó-márkának. Persze erről mindenkinek megvan a saját véleménye. Magáról a filmről azt mondanám, hogy nem rossz, mert megismerhetjük a versenyzés hátterét és azt is, mi zajlik a kulisszák mögött. Ugyanakkor őszintén szólva nem mondanám igazán izgalmasnak. Ennek az az oka, hogy a film inkább a háttérre koncentrál, és kevésbé magukra a versenyekre. Én személy szerint több versenyjelenetet tettem volna a filmbe, mert így talán még élvezetesebb és látványosabb lett volna. Ettől függetlenül így is egy jó film, és mindenkinek ajánlom megnézésre, aki érdeklődik az autóversenyzés világa iránt.