Baromi ötletes, kegyetlen, véres és nagyon látványos. Skarsgard szépen hozza a figurát. A csavar és a final boss fight is szép.
Viszont elég erőltetettnek is éreztem, illetve a karakterek sem megnyerőek. Kicsit fárasztóak, hiányzik a filmből valami plusz, ami kiemelné. A poénok 90%-a nem működik. Egyszer nézős, pörgős szombati film lett emiatt, mint a Guns Akimbo, Gamer, Boss Level. Arra viszont jó, úgyhogy tudom ajánlani azoknak, akik szeretik a vérgőzös, nagyjából rendben levő, folyamatos dara akció-vígjátékokat.
Baromi ötletes, kegyetlen, véres és nagyon látványos. Skarsgard szépen hozza a figurát. A csavar és a final boss fight is szép. Viszont elég erőltetettnek is éreztem, illetve a karakterek sem megnyerőek. Kicsit fárasztóak, hiányzik a filmből valami plusz, ami kiemelné. A poénok 90%-a nem működik. Egyszer nézős, pörgős szombati film lett emiatt, mint a Guns Akimbo, Gamer, Boss Level. Arra viszont jó, úgyhogy tudom ajánlani azoknak, akik szeretik a vérgőzös, nagyjából rendben levő, folyamatos dara akció-vígjátékokat.