Közösség

Vélemény:

57 Kinyírni a világot

(2024)

Végül is jó film

Gréta407860   2024.09.10 01:39
3

Újabban – talán Pennywise óta – Bill Skarsgård is (családjából nem elsőként) bekerült a kedvenc színészeim közé. Szerintem az nem vitatható, hogy rengeteget készült erre a szerepre: Egyrészt eléggé látványosra gyúrta magát (így jól is áll neki a sok félmeztelen jelenet). Másrészt nekem – többekkel ellentétben – a harcjelenetek többsége is tetszett (azért voltak olyan túlzó és/vagy annyira hülye elképzelések, amelyek az én befogadó hozzáállásomról is visszapattantak). A film története nem túl extra, bár erre azért számítani is lehetett. Azt például nincs, aki ne találná ki szerintem azonnal, hogy vajon ki lehet a Jessica Rothe által alakított karakter... Megjegyzem, hogy elég sajátos a film humora. Ahogy olvasgattam a véleményeket, úgy tűnik, hogy többnyire nem tetszik az embereknek. Én ezt sem tudom osztani, a film pont olyan beteg humorral dolgozik, amivel én remekül tudok azonosulni: Volt jó pár poén és jelenet, amin jót nevettem. Szerintem annak, aki tudja, hogy milyen filmre kell számítani, illetve aki nem emel extra – és indokolatlan – elvárásokat, összességében tetszeni fog a Kinyírni a világot.