Közösség

Vélemény:

62 Godzilla x Kong: Az új birodalom

(2024)

Godzilla x Kong: Az új birodalom

JRD   2024.07.05 11:12
0

Mivel bírom a Kong-filmeket és a Godzilla-vonalat is, így vártam, hogy láthassam a filmet. Bevallom, fel voltam készülve, hogy látványban jó lesz, de egyébként nem tekinthető majd nagy eresztésnek. Amolyan drága és látványos szórakoztató film. Lévén így ültem le megnézni, így csalódás sem ért, hiszen tudtam, mire számítsak. Bizonyára többször is meg fogom nézni. Ám ettől még nem lesz egy egy jó film. Csak amolyan újabb átlagos. Ember módra érző, gondolkodó majmok és titánok és egy háttérrege, melyre a sztori épül. Egy biztos, a majmok érzelmeit mind fel lehetett ismerni, így inkább olyan érzése volt az embernek, mintha embereket nézne, és nem mellkasdöngető, világhódító törekvéseket dédelgető, rabszolgát tartó majmokat. (És ezzel az egy mondattal azt hiszem, sok mindent el is árultam). Ám, hogy el tudd dönteni, hogy ez a film jó, avagy sem, ahhoz meg kell nézned. Ne is hallgass rám, csak ülj le a tévé elé, vedd elő a kedvenc nasidat, vedd elő a jégbe hűtött üccsit, és vesd bele magad Kong és Godzilla legújabb kalandjába! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!