Közösség

Vélemény:

89 1923

(2022)

Kemény idők

peter   2026.02.11 08:55
0

A 1923 sorozat szerintem nagyon jó és elég komoly hangulatú történet. Nem egy vidám, könnyű sorozat, hanem inkább olyan, amin néha el kell gondolkodni. A Dutton család életét mutatja be, és azt, hogy mennyi nehézséggel kell szembenézniük ebben az időszakban. Sok probléma van körülöttük, például pénzügyi gondok, erőszak, betegségek, és maga a természet sem kegyes hozzájuk. Nekem az tetszett benne, hogy a szereplők nagyon valóságosnak tűnnek. Az idősebb házaspár különösen erős karakter, látszik rajtuk, hogy sok mindenen mentek már keresztül, és mindent megtesznek a családjukért. A fiatalabb szereplők története is érdekes, főleg azért, mert nem csak egy helyszínen játszódik a sorozat, így változatos marad. A tájak nagyon szépek, szerintem sokat hozzáadnak a hangulathoz. Néha kicsit lassabb a történet, de engem ez nem zavart, mert így jobban át lehet érezni az eseményeket. Összességében nekem tetszett a 1923, mert komoly, érzelmes és bemutatja, milyen kemény volt az élet akkoriban. #marshals