Hát, hűha, vegyesek az érzéseim.
Russell Crowe új kövér öregember karaktere nálam már leülepedett, szívesen fogadom és nézem Mr. Gladiátort ebben az újfajta, eltérő kiterjedésében is, a maga nyugis, energiatakarékos temperamentumával.
A film kiindulópontja ötletes volt, mégpedig hogy az egykori nyomozó Alzheimerben szenved, és totál elvesztette egy korábbi ügyének emlékeit, de egy siralomházban lévő elítélt kedvéért újra nekilát a munkának. Közben megbütykölik annyira a fejét, hogy már nincs adatvesztés, úgyhogy mehet a megismételt nyomozás. Ezen a ponton el is könyveltem magamban, hogy egy tipikus perújrafelvételi krimit fogok látni, aztán a végén jól szanaszét csavarták.
Hát, nem számítottam erre a befejezésre, meg kell hagyni, de a fordulat kivitelezése a film egészéhez képest alacsony színvonalúra sikerült, rossz kidolgozottsággal. Nem tudom, hogy a filmtekercs fogyott el, és össze kellett csapni a befejezést, vagy nem hittek benne, hogy a nézők kibírnának még plusz tíz perc játékidőt?
Azért egyszer el lehetett rajta lötyögni.
Hát, hűha, vegyesek az érzéseim. Russell Crowe új kövér öregember karaktere nálam már leülepedett, szívesen fogadom és nézem Mr. Gladiátort ebben az újfajta, eltérő kiterjedésében is, a maga nyugis, energiatakarékos temperamentumával. A film kiindulópontja ötletes volt, mégpedig hogy az egykori nyomozó Alzheimerben szenved, és totál elvesztette egy korábbi ügyének emlékeit, de egy siralomházban lévő elítélt kedvéért újra nekilát a munkának. Közben megbütykölik annyira a fejét, hogy már nincs adatvesztés, úgyhogy mehet a megismételt nyomozás. Ezen a ponton el is könyveltem magamban, hogy egy tipikus perújrafelvételi krimit fogok látni, aztán a végén jól szanaszét csavarták. Hát, nem számítottam erre a befejezésre, meg kell hagyni, de a fordulat kivitelezése a film egészéhez képest alacsony színvonalúra sikerült, rossz kidolgozottsággal. Nem tudom, hogy a filmtekercs fogyott el, és össze kellett csapni a befejezést, vagy nem hittek benne, hogy a nézők kibírnának még plusz tíz perc játékidőt? Azért egyszer el lehetett rajta lötyögni.