Látom, vegyes a fogadtatás, de szerintem jó kis film volt ez. Anna Kendrickről pedig két új dolgot tudtam meg. Az egyik, hogy tud rendezni. A másik, hogy újabban be tudja csukni a száját, és ettől olyan, mintha kicserélték volna, nagyon előnyös neki, szerintem korábban sose láttuk fogak nélkül annál az 1-1 tizedmásodpercnél tovább, amíg kiejtegette a mássalhangzókat.
Azért a pofám leszakad, az amerikai rendőrség is tud hibázni. Ezt a férget, akiről szól a sztori tizenvalahány éven át rengetegen jelentették fel következmények nélkül, aztán végre lekapcsolták egy megszökött áldozatnak köszönhetően, de óvadék ellenében szabadon védekezhetett, ami alatt megint gyilkolt kicsit. Hát bakker.
Látom, vegyes a fogadtatás, de szerintem jó kis film volt ez. Anna Kendrickről pedig két új dolgot tudtam meg. Az egyik, hogy tud rendezni. A másik, hogy újabban be tudja csukni a száját, és ettől olyan, mintha kicserélték volna, nagyon előnyös neki, szerintem korábban sose láttuk fogak nélkül annál az 1-1 tizedmásodpercnél tovább, amíg kiejtegette a mássalhangzókat. Azért a pofám leszakad, az amerikai rendőrség is tud hibázni. Ezt a férget, akiről szól a sztori tizenvalahány éven át rengetegen jelentették fel következmények nélkül, aztán végre lekapcsolták egy megszökött áldozatnak köszönhetően, de óvadék ellenében szabadon védekezhetett, ami alatt megint gyilkolt kicsit. Hát bakker.