Közösség

Vélemény:

58 Atlas

(2024)

Jipiájé! Az Avatar leverve! B kategóriás filmek viadala.

Piczil Zsolt   2024.06.01 10:19
1

Én szeretem mindig a véleményképzésemnél összehasonlítgatni a különböző műveket. Elkezdtem nézni a filmet, és a következők ugrottak be:
Na, most már a CGI minden B kategóriás filmet széppé varázsol. Hopplá, akkor már csak a forgatókönyv lehet a perdöntő, melyik a jó film, melyik a nem jó. Persze, hogy a forgatókönyv is üvöltően B kategóriás. Hmm, mint az Avatarnál? Tényleg a Netflix most összerittyent egy pseudo Avatar filmet? Idegen bolygó, egy főszereplő idegen „bőrbe” bújva, gyökeresen megváltoztatja a saját gondolkodását? Nekem perdöntő volt ezzel a filmmel kapcsolatosan, hogy nem végletekig elítélő az emberiséggel kapcsolatban. Tehát inkább néznék egy B kategóriás Atlas folytatást, mint egy !B! kategóriás (mert az) Avatar folytatást. Persze a Netflix nem fogja folytatni, mert olyan kis ADHD-s rezgőfejű, Cameron meg tovább hype-olja a saját Avatar univerzumát. Kár, mert én már most szívembe zártam az Emberi Lépegetős Űrhadsereget az Atlasban, ami olyan szépen tapossa pépesre a Terminator fejeket. Istenem, hát ember vagyok én is!
P.S.: külön piros pont, hogy a sok sz*rság mellett azt már nem játszották el, hogy ha egy ROBOTNAK lemerülnek a telepei, akkor MEGHAL. Smith ügynök halhatatlan az SSD feltalálása óta, oké?! Na.