Közösség

Vélemény:

50 Harry és Meghan

(2022)

Igazi színésznő (?)

Creoteca   2024.04.17 22:10
0

Véleményem szerint az egész dokumentumfilm túl hollywoodias. Értem itt azt, hogy romantikus dallamok, andalítóan összevágott jelenetek. Ami egy film esetében jó is lenne, ha egy kicsit nyálas romcomra fanyalodna a néző. De elméletileg ez a valóság. Én ezzel nem tudok azonosulni egyáltalán. Meghan reakciói, mozdulatai, szándékos pózolásai teljes mértékben marketingfogások, és még az érzelmi pillanatokban is színészkedik. Ez konkrétan 46:26 másodpercnél érzékelhető. De annyira, hogy még egy túltolt, középszerű romcom rendezőnél is gáz lenne. Nem néztem a sorozatot, amiben szerepelt, de nem hiszem, hogy a tehetsége miatt szerepeltették... Egy normális nő, aki nem akarja a magánéletét így kiteregetni, és el akar vonulni a nyilvánosságtól (amit Ő pont hogy nem akar, csak azt állítja), az nem így beszél a szerelméről, vagy arról, hogyan ismerte meg. Mint egy megjátszott o...us konkrétan... A sorozat első részéig bírtam, tovább nem. És azt sem végig! Már az, ahogy a videónaplóban úgy beszél, hogy a hatalmas gyémánt mindenhol látszik, nekem gyomorforgató. De ugyanezt csinálta a polgárok körében is, mindig muszáj volt a gyűrűs kezével, kamera felé mutatva megigazítani azt a hajtincset, ami amúgy mindig kiesett szándékosan a helyéről. Ez szimpla szándékos testbeszéd. A nők értenek hozzá, Ő meg pláne. Így nekem a sorozat sem hiteles...