Hát nem tudom. Nem ismertem a film történetét, a könyvet sem olvastam, csak a cikkek meg videók jöttek velem szembe az interneten, hogy a főszereplőt alakító Blake Lively hogyan viselkedik.
A történet igaz, kitalált, mégis elég súlyos témát dolgoz fel egy mézesmázos tündérmese-szerű cselekményben. Ilyen a valóságban nincs.
Bérelsz egy lepukkant üzlethelyiséget, majd az első betoppanó személy egy unatkozó gazdag csaj, aki ott akar majd neked dolgozni, akinek történetesen a testvérével te már korábban találkoztál, és egy idegsebész félisten. Aztán jön a feketeleves, mert elég féltékeny és heves természet, így Lily bánja.
Mindkettőjüknek súlyos múltja van, de a következő generációnak véget ígér az anya. Hát majd meglátjuk...
Egynek elment, de néhol a párbeszédek a szereplők között olyan életidegenek voltak, hogy azt fájdalmas volt hallgatni.
Hát nem tudom. Nem ismertem a film történetét, a könyvet sem olvastam, csak a cikkek meg videók jöttek velem szembe az interneten, hogy a főszereplőt alakító Blake Lively hogyan viselkedik. A történet igaz, kitalált, mégis elég súlyos témát dolgoz fel egy mézesmázos tündérmese-szerű cselekményben. Ilyen a valóságban nincs. Bérelsz egy lepukkant üzlethelyiséget, majd az első betoppanó személy egy unatkozó gazdag csaj, aki ott akar majd neked dolgozni, akinek történetesen a testvérével te már korábban találkoztál, és egy idegsebész félisten. Aztán jön a feketeleves, mert elég féltékeny és heves természet, így Lily bánja. Mindkettőjüknek súlyos múltja van, de a következő generációnak véget ígér az anya. Hát majd meglátjuk... Egynek elment, de néhol a párbeszédek a szereplők között olyan életidegenek voltak, hogy azt fájdalmas volt hallgatni.