Közösség

Vélemény:

86 F1

(2025)

Minden Forma 1 rajongónak látnia kell!

Erik Csok   2025.06.26 08:52
1

Premier előtti vetítésen sikerült tegnap megtekintenem moziban ezt a filmet, és elképesztő élmény volt. Egy kicsit féltem attól, hogy el fogják valamivel rontani a filmet, de hála Istennek nem így lett. Ezt a filmet minden egyes Forma-1 rajongónak szerintem kötelező látni. Számomra ott, a moziban ülve ez egy olyan élmény volt, hogy szavakkal nem is tudom kifejezni. Ki merem jelenteni, hogy ez életem legjobb mozis élménye volt. A film hosszúnak tűnhet, de ahhoz képest én egy percig nem unatkoztam rajta, és sokkal kevesebbnek tűnt ott, a moziban ülve, mint 2 óra 35 perc. Érdekes volt, hogy behoztak egy teljesen új csapatot, és az is, hogy a film során szép lassan milyen autót kreáltak. Nagyon látványos és izgalmas volt, és a két főszereplő is hatalmas karakterfejlődésen megy keresztül szép lassan, ami szintén jól működött a filmben. Személy szerint én izgultam helyenként, lehet drukkolni a csapatnak és a pilótáknak, a vége pedig valami elképesztő, hogy milyen atmoszférát tudtak teremteni. Brad Pitt pedig közel a 60-hoz is képes még mindig remek alakítást nyújtani, bár ez az összes többi színészre is ugyanúgy vonatkozik ebben a filmben. Szóval nekem nagyon tetszett, még most is a hatása alatt vagyok, de tényleg, aki nagy rajongója az F1-nek, annak mindenképpen látnia kell, de aki csak szimplán szereti a sportfilmeket, az is megnézheti, hisz a jó színészeken és a jó autókon kívül tanulság is van benne, méghozzá nem is kevés.