Közösség

Vélemény:

60 Boldogság kezdőknek

(2023)

Boldogság kezdőknek

Br623   2024.11.01 09:28
0

Többszöri próbálkozásra sikerült megnézni a filmet, és csak a Yellowstone-ból megismert Luke Grimes miatt nem adtam fel. A főszereplő nő nagyon unszimpatikus, és ez sajnos a film végére sem enyhül, nem is sikerült megkedvelnem. A film végén nem is tudja elhitetni a nézőkkel, hogy kezdene odalenni a fiúért, az ő részéről nem láttam hitelesnek a csókot sem. Egy átlagos romantikus filmnek mondanám, a környezet szép, vannak benne vicces részek. Ami igazán szívet melengető benne, az az a kitartás, amivel Jake rendelkezik. Évek óta tetszik neki Helen, és kap az alkalmon, hogy együtt túrázhasson vele. Lassan, nem tolakodva szeretné elérni, hogy végre észrevegye őt a legjobb barátjának a nővére, és ne csak egy gyerekként tekintsen rá. A túrán a főszereplőkön kívül megismerünk pár érdekes embert is, akik viszont szerethetőek. Valahogy a film nem sikerült annyira, hogy lekösse a figyelmet, nekem is csak úgy sikerült megnéznem, hogy közben nem csináltam semmi mást. Ezért csak akkor ajánlanám, ha tudunk rá figyelni, ahhoz viszont egyszer megnézhető.