Közösség

Vélemény:

40 Bűnös vidék

(2023)

Ez megosztó film lesz

SaSa   2025.05.25 19:40
0

Meglepődve látom, hogy 23%-on áll 40 szavazattal. Fura. Valószínűleg azoknak nem tetszik, akik nem nagyon bírják a lassú folyású filmeket. Nekem például a Nem vénnek való vidék című film elsőre nézhetetlen volt. Aztán újranézve meg nagyon tetszett. Hogy miért példálózom azzal a filmmel? Valahogyan azt juttatta eszembe a stílusánál és a tempójánál fogva. Travolta fénye megkopott szerintem. Tőle legutóbb talán a Párizsból szeretettel tetszett nagyon. De azért itt sem volt rossz. A mellette lévő seriffet alakító fazon kifejezetten tetszett... és elértünk Stephen Dorffig. Láttam már néhány filmben. Nem voltam túl jó véleménnyel róla. Eddig. Szerintem ő mostanra érett be külsőre és játékra. Eszméletlen jól állt neki ez a szerep. Ha a pontozásra adsz, lehet, hogy kihagyod, ahogyan tettem volna én is, ha meglátom a 23%-ot. De szerencsére nem olvastam utána, csak elkezdtem. És én jó élményt kaptam. Azt gondolom, hogy érdemes megkóstolni, és utána véleményt mondani. A kaviár is megosztó, van, ki odáig van érte, én meg nem tudom megenni... :-)