Én a mai napig sem tudom, és nem is értem valójában, kinek is van igaza... Ez az egész ügy egy nagy katyvasz, hazugságok, ellentmondások tömkelege. Egyik orvos ezt mondja, a másik homlokegyenest a totál ellenkezőjét. Csak kérdem én: nem az ókorban vagyunk, tehát pillanatok alatt kiderülhetne a valós kora Nataliának, de mégis a labda jobbra-balra van passzolgatva? Ezt a családapát pedig minden egyes affektálós, túljátszott viselkedését követően már rég a Holdig rugdostam volna, olyan szinten idegölő, ahogy produkálja magát (és szerintem meleg is). Az összes eddigi családoknál is mindenki mást mond, másképp megélve, előadva.
Ha valaki tud valamiképp tényleg valós infót erről az egész sztoriról, kérem, ne tartsa magában. Köszike!
Én a mai napig sem tudom, és nem is értem valójában, kinek is van igaza... Ez az egész ügy egy nagy katyvasz, hazugságok, ellentmondások tömkelege. Egyik orvos ezt mondja, a másik homlokegyenest a totál ellenkezőjét. Csak kérdem én: nem az ókorban vagyunk, tehát pillanatok alatt kiderülhetne a valós kora Nataliának, de mégis a labda jobbra-balra van passzolgatva? Ezt a családapát pedig minden egyes affektálós, túljátszott viselkedését követően már rég a Holdig rugdostam volna, olyan szinten idegölő, ahogy produkálja magát (és szerintem meleg is). Az összes eddigi családoknál is mindenki mást mond, másképp megélve, előadva. Ha valaki tud valamiképp tényleg valós infót erről az egész sztoriról, kérem, ne tartsa magában. Köszike!