Közösség

Vélemény:

73 Fekete telefon 2

(2025)

Jeges részeken csörget az öreg Hawke!

Erik Csok   2025.10.18 23:02
0

Az első részt körülbelül egy éve láttam, akkor még nem gondoltam, hogy a másodikat moziban fogom megtekinteni, de így lett! Az első rész nekem nagyon bejött, feszült, és izgalmas volt, szóval kiváncsi voltam, ez a második milyen lesz. És ez is jó film lett! Érdekes film, a történet nem rossz, de nem lett túl nagy dobra verve. A hangulata a filmnek az nagyon jó volt, és a hangeffektek is, ez az új havas helyszín pedig szerintem nagyon találó, tényleg jót tett ez a környezetváltás a filmnek, valamint egy egy résznél, amikor szemcsés lesz a kép (leginkább az ijesztő jeleneteknél), az egy jó és kreatív ötlet volt, mert így még hangulatosabbá tette az egész filmet. Sikerült a filmnek megijesztenie is, és helyenként kirázott a hideg, és gore is van benne, ami pont elég. A színészek is tök jók, Ethan Hawke nyilván még mindig a maszk alatt zseniális, de hát ez tőle nem meglepő. Vannak hibái nyilván, és egy-egy jelenet másnak lehet nevetséges lesz, de én ott a moziban élveztem ezt a filmet, és mint horrorfilm, nem rossz! Nem lett ez egy rossz folytatás, szóval akinek tetszett az első rész, annak ez is fog, szerintem érdemes megnézni!