Közösség

Vélemény:

88 Az elragadó démon

(2023)

Az én démonom

Br623   2025.11.08 16:41
0

A koreai drámák egy olyan világot tárnak a szemünk elé, amit ha megismerünk, megszeretünk, és csak még többet akarunk belőle. Ezt a vágyunkat teljesen jól csillapíthatja Az elragadó démon sorozat is, aminek a főszereplője maga az ördög, aki egy varázslatos eseménynek köszönhetően elveszti az erejét és elkezd emberivé válni. Az erejét adó tetoválása átköltözik egy emberbe, és hogy tudja azt használni, szüksége van az érintésére. Egymásba szeretnek, de ennél sokkal bővebb a történet, kapunk itt izgalmas bűnügyi szálat, de amit nagyon szerettem, hogy Isten is megjelenik, és a sors keze is közbeszól. Nagyon szép a történet, szépek a főszereplők, lehet rajta nevetni. A vége pedig annyira megható, hogy sírtam rajta, de ez jóleső sírás volt és persze a happy end azért nem várat magára. Szerencsére az általam eddig megnézett koreai sorozatok vége mindig kellemes befejezéssel zárult, ez is egy ilyen, de előtte azért végigmegyünk egy-két érzelmi hullámhegyen. Nagyon szerettem ezt a sorozatot is, ajánlom a k-drámák kedvelőinek.