Közösség

Vélemény:

 

71 A pusztaság vadászai

(2024)

Az élet záloga

 
szemtelen   2024.02.18 15:58
0

Képzeld el, hogy az egykori Szöul területe ma egy törvénytelen vidék, ahol túlélőkre koncentrálva egy önfejű, istenkomplexussal motivált őrült tudós rászabadul a még megmaradt emberiségre. Persze ilyenkor mindig van egy emberséges, jó fickó (Ma Dong-Seok), aki akcióba lendül a posztapokaliptikus Dél-Koreai történetben.
Az akciójelenetek vizuális telitalálatok, lebilincselően izgalmas, parádésan jól rendezett és fotózott fénypontok a filmben. Az alkalmazott smink és trükk effektusok nagyon látványosak, ijesztőek. Ennek a virágzó zombi jegyeket hordozó akció-thrillernek így kell kinéznie, ez műfaji követelmény. A valamivel több, mint 90 perc alatt számtalan klisémentes, kimagaslóan eseménydús, tüzes kalandban lesz részed, a közhelyes történet ellenére.
A film nem rossz, és garantáltan sokak által nézett film lesz a Netflixen, DE a nézőnek (és szülőnek) tudnia kell, hogy mit néz, hiszen a téma sok erőszakos, véres, gyilkos jelenetet tartalmaz, ahol embereket kínoznak, késelnek, gázolnak halálra, testrészeket darabolnak... szóval csak óvatosan!