Közösség

Vélemény:

66 Zúzógép

(2025)

Zúzógép

Kittikee   2026.04.12 07:20
0

Nem gondolom, hogy Mark Kerr annyira érdekes és nagy, felejthetetlen "sztársportoló" lett volna, hogy az A24 stúdió őrá pazarolt 2 órás játékidős filmkészítést... A nagy idősávugrálásokkal konkrétan semmi extrát nem tudtunk meg róla, az életéről. Sem a családja, sem a gyerekkora stb... Két oldal volt látható: a "csajával" való kedveskedés, ami mindig átcsapott erős veszekedésbe, drámába, és a már-már betegesen hajszolt győzelemakarás, vesztésmentesen, mert azt a szót, hogy vesztés, nem ismerte, nem akarta felfogni, elfogadni, hogy az az opció is létezik(het). Jah... és mint általában a legtöbb sportkarrier-filmben, itt is a droghasználat, annak következménye, majd sikeres elhagyása, leszokás szerepel ebben a történetben. De... semmi extrát nem nyújtott ez az életút... legalábbis számomra nem. Az A24 stúdió látványvilágát már megszoktam, nem volt semmi zavaró, újdonság ezzel kapcsolatosan. Viszont... lehet, csak nekem tűnt fel, hogy a maszkmestereknek mindig más és más arculatot sikerült kreálniuk, mert hol Dwayne Johnsont láttam, hol pedig vagy háromféle Mark Kerr-arcformát...(?) A lényeg... Nem voltam elájulva ettől az alkotástól, pedig az erős színészgárda és az A24 stúdió miatt érdekelt... gondoltam, a sportoló is kimagaslóan érdekes ember lesz, de nem kaptam meg a csodát, amire számítottam. Örülök, hogy a Mafab-nyereményjegyemet nem pazaroltam el eme filmre... dögunalom volt.