Közösség

Vélemény:

89 A mandalóri és Grogu

(2026)

A mandalóri és Grogu

fabuandras   2026.05.26 13:11
0

A mandalóri és Grogu szerintem egy nagyon hangulatos és szórakoztató Star Wars-film lett. Már az elején visszahozza azt az érzést, amit a sorozatban is szerettem. A Mandalóri és Grogu párosa még mindig nagyon jól működik együtt, és szerintem miattuk ennyire szerethető az egész történet. Grogu továbbra is aranyos, de közben sok vicces és menő jelenete is van. A film látványa szerintem nagyon erős lett. A bolygók, a harcok és az effektek nagyon jól néztek ki moziban. Több akciójelenet is volt benne, amik végig lekötöttek, és nem nagyon volt olyan rész, ahol unatkoztam volna. Közben megmaradt az a westernes és kalandos hangulat is, ami miatt a Mandalóri sorozat más volt, mint a többi Star Wars-történet. A sztori nem volt túl bonyolult, de szerintem nem is ez volt a lényeg. Inkább az utazás, a karakterek és a hangulat vitte előre az egészet. Voltak benne érzelmesebb részek is, főleg Grogu miatt, és ez sokat adott a filmhez. Nekem az tetszett benne a legjobban, hogy végig olyan érzésem volt, mintha újra egy klasszikus kalandfilmet néznék a Star Wars világában. Nem próbált túl komoly lenni, inkább szórakoztatni akart, és ezt szerintem jól csinálta. Összességében nekem nagyon bejött a film. Aki szereti a Mandalórit vagy a Star Wars világát, annak szerintem kötelező megnézni, mert hangulatos, látványos és könnyen szerethető lett. #horrorraakadva