Közösség

Vélemény:

79 Egyik csata a másik után

(2025)

Egyik csata a másik után

Br623   2025.10.07 02:33
2

Ez a film számomra váratlanul jelent meg a mozikban, nem találkoztam a reklámjával. Aztán belefutottam pár véleménybe, hogy mennyire zseniális, még olyat is olvastam, hogy a kétezres évek legjobb filmje. Na, ezek után nagy várakozással ültem be a filmre. Kissé csalódottan jöttem ki a teremből. Majd megint olvasva a kritikákat szembesültem vele, hogy sok olyan jelenet van a filmben, ami olyan nagy filmekre hajaz, mint a Blöff vagy a Ravasz… Ezeket én nem láttam, nem az én világom, így nálam nem is tudott a film akkorát ütni. Az ilyen forradalmárhangulat távol áll tőlem. Kicsit olyan volt nekem a film, mintha egy Tarantino-filmet látnék, csak elmaradt a végén a vérfürdő. Mondjuk az a jelenet, amikor a lány menekül a kocsival, nagyon tetszett. Viszont összességében nem éreztem azt, hogy maga a film tetszett volna. Bár nekem nem jött be, attól a rendezés, a hangulat, a színészek miatt mégis max pontot adok rá. Leo nagyon jól játszotta a szerepét. Sajnos a trélerben nagyon sok poént lelőnek.