Közösség

Vélemény:

85 Toy Story 5

(2026)

Még mindig varázslatos

Merci   2026.06.22 20:36
0

Szerintem a Toy Story 5 egy igazán szerethető és szórakoztató folytatás lett. Nagyon jó érzés volt újra együtt látni Woodyt, Buzzt, Jessie-t és a többieket, mert ugyanazt a kedves hangulatot hozták, amit régen is szerettem bennük. A film tele van vicces jelenetekkel, aranyos poénokkal és olyan pillanatokkal, amelyeken tényleg mosolyogni lehet. Az új szereplők is jól sikerültek, gyorsan megkedveltem őket, és szépen beleillettek a történetbe. Külön tetszett, hogy a film a mai világot is beleépítette a történetbe, miközben megőrizte a Toy Story varázsát. A látvány gyönyörű, az animáció elképesztően részletes, minden jelenet szinte életre kel a vásznon. Bár vannak megható részek is, a film végig könnyed és szívmelengető marad. A mondanivalója egyszerű, mégis fontos, a barátság, az összetartás és a közös élmények mindig többet érnek bármilyen kütyünél. Nekem nagyon tetszett ez a folytatás, jókat nevettem rajta, és a végére ismét azt éreztem, hogy ezért olyan különleges ez a filmsorozat. Remélem, nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ezekkel a szerethető játékokkal találkozhattunk.