Közösség

Vélemény:

58 A félelem utcája: A bálkirálynő

(2025)

Gagyi horror

Br623   2025.07.25 20:11
0

Olvastam jót is, rosszat is erről a filmről, de mivel szeretem a tinihorrort, ezért adtam neki egy esélyt, de rosszul tettem. Ennél unalmasabb horrort szerintem még nem is láttam. Kezdjük azzal, hogy az elején kétszer is eljátsszák, hogy történik valami, amiről kiderül, hogy csak átverés. Na, ezzel már kb. semmilyen mészárlást nem lehet komolyan venni. Inkább nevettem rajta, de ez a "hát ez szánalmas volt" nevetés volt. A levágott testrészek, a vérfröcsögés látványban mind amatőr munka. Az első pár perc egész jól indul, hozzák a 80-as évek hangulatát, vannak benne örök slágerek ebből a korból. Imádom a filmekben ezt az időszakot. De aztán elég hamar jön a bál napja, onnantól pedig dögunalom az egész. A horrorjeleneteket nem lehet komolyan venni, ahogyan az egész filmet sem. A végén van egy csattanó, de még ez sem menti meg attól, hogy csak két csillagra értékeljem. A zenék, ruhák, hangulat miatt nem egyes. Szóval 5 percig tök jó film, utána megéri kikapcsolni, mert a horror részében semmi félelmetes nincsen.