Közösség

Vélemény:

62 A szer

(2024)

Semmi új

neondemon   2024.10.28 18:03
0

Nem tudom, hova fel ez a nagy ajnározás, 12 egy tucat ez a film. Ilyen témával engem legeslegjobban a Neon démon fogott meg, ami mai napig a kedvenc filmem, és sokkal élethűbben és valóságosan fogja meg a témát, de persze ez ízlések és pofonok, mert két teljesen más tónusú filmről beszéltem. A színészi alakításokra panasz nem lehet, a zene nem sikerült a legjobbra szerintem, nem volt egy ikonikus betétdal sem a Pump it upot leszámítva, de annak pont a refrénjét nem használták fel egyszerűen, amin kiégtem, mert annyira, de sok editet láttam a filmről ezzel a zenével... A vége parádés, de én eléggé egy mentőövnek éreztem, hogy hát ha már nagy nevek vannak benne, szóljon nagyot! Ami szintén jól állt neki, csak engem ez nem fogott meg. Ettől függetlenül szintén a személyes véleményem mellett tartok ki, mivel a sokak szerint ismételten felajnározott cinematography nekem nagyon nem jött be, de ez megint csak ízlés kérdése, és én irtózok a minimalizmustól. A bosszú nekem jobban bejött, ez se volt csalódás, mert irtó vicces volt néha nézni. Remélem, legközelebb Coralie ismét valami menőt alkot, mert neki helye van Hollywoodban!