Egész végig az volt a fejemben, hogy túlzónak tartom a legjobb filmnek járó Oscart. Aztán a végén, a stáblista legördüléséig csak bámultam magam elé. Az utolsó negyedóra nagyon értékessé tette számomra ezt a filmet.
Azt gondolom, ütős darab, de a témájához képest meglepően felszínes marad. Nem megy bele igazán kényelmetlen kérdésekbe, többről is szólhatna. Viszont a szereplők viselkedése, a jelenetek nagy része (főleg a párbeszédek) rendkívül hitelesnek tűnik. Éppen ezek miatt az Anora a tökéletes 10/7-es film. Lehetetlen jobb vagy rosszabb pontszámot adni rá. Az Oscar túloz szerintem, de ennek ellenére abszolút megérte megnézni.
Egész végig az volt a fejemben, hogy túlzónak tartom a legjobb filmnek járó Oscart. Aztán a végén, a stáblista legördüléséig csak bámultam magam elé. Az utolsó negyedóra nagyon értékessé tette számomra ezt a filmet. Azt gondolom, ütős darab, de a témájához képest meglepően felszínes marad. Nem megy bele igazán kényelmetlen kérdésekbe, többről is szólhatna. Viszont a szereplők viselkedése, a jelenetek nagy része (főleg a párbeszédek) rendkívül hitelesnek tűnik. Éppen ezek miatt az Anora a tökéletes 10/7-es film. Lehetetlen jobb vagy rosszabb pontszámot adni rá. Az Oscar túloz szerintem, de ennek ellenére abszolút megérte megnézni.