Nekem kimondottan tetszik ez a sorozat, mert nemcsak hogy a női front védi a nőket, hanem hemzsegnek benne a régmúlt sztárjai is: Rick Springfield??? Wowww, még őt is megtalálták (tini koromban hallottam utoljára róla bármit is)? A lista olyan hosszú, hogy sorolni sem lehetne, csak kapkodtam a fejem... és még csak 3 epizódot adott le a Disney+.
Belecsempésztek nem kevés "szépségápolási" reklámcélzatot is, ami a plasztikai sebészet netovábbja, és ugyebár már 2025-öt írunk, így ezen beavatkozásokon, újításokon már meg sem lepődünk. Várom a folytatást!
Nekem kimondottan tetszik ez a sorozat, mert nemcsak hogy a női front védi a nőket, hanem hemzsegnek benne a régmúlt sztárjai is: Rick Springfield??? Wowww, még őt is megtalálták (tini koromban hallottam utoljára róla bármit is)? A lista olyan hosszú, hogy sorolni sem lehetne, csak kapkodtam a fejem... és még csak 3 epizódot adott le a Disney+. Belecsempésztek nem kevés "szépségápolási" reklámcélzatot is, ami a plasztikai sebészet netovábbja, és ugyebár már 2025-öt írunk, így ezen beavatkozásokon, újításokon már meg sem lepődünk. Várom a folytatást!